Verbinding, belichaming en bezieling

Hoi! Ik ben Daphne (1989) en onder mijn eerste twee namen, Daphne Helena, voer ik sinds 2016 mijn praktijk. Ik combineer daarbij o.a. de wijsheid van het lichaam met verschillende kunstvormen. 

 

Na jarenlang in Den Haag te hebben gewoond en gewerkt, verhuisde ik in 2019 naar Ter Apelkanaal (Z-O Groningen). De rust, ruimte en het buitenleven bevallen me zo goed, dat ik niet anders meer zou willen! Ondertussen werk ik, naast mijn praktijk, ook parttime voor GGZ Drenthe als beeldend therapeut.

Schilderen en tekenen is iets wat ik ook graag in mijn vrije tijd doe. Daarnaast is dans altijd al een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven! Ik ben, naast modern ballet, een groot liefhebber geworden van Ecstatic Dance! Ook neem ik met regelmaat deel aan vrouwencirkels. 
Sinds mijn verhuizen ben ik ook vaak te vinden in de tuin! Ik vind het heerlijk om met mijn handen in de aarde bezig te zijn én op mijn blote voeten langs de moestuinbedden en wilde bloemen te lopen om te zien hoe alles groeit! 

 

Voor de toekomst droom ik om een plek te creëren waar men naartoe kan om te zijn. Een plek waar ontmoetingen, inspiratie, natuur, zelfontwikkeling, verschillende kunstvormen, lichaamswerk, bewustwording, dans, vrouwen- en mannencirkels en authentieke verbinding samenkomen. Natuurlijk gecombineerd met goede koffie, thee en taart! Een klein deel van deze droom kun je nu al vinden binnen mijn praktijk!

 

Benieuwd naar mijn werkervaring? Bekijk dan hier mijn LinkedIn profiel.


 
D a p h n e  H e l e n a 

lichaam, ziel en kunst verbonden

 

Op de hoogte blijven van mij, mijn praktijk en wat mij inspireert?
Volg me op Pinterest, LinkedInInstagram of Facebook