Verbinding, belichaming en bezieling

Ik ben Daphne en onder mijn eerste twee namen, Daphne Helena, voer ik sinds 2016 mijn praktijk. Ik combineer daarbij de wijsheid van het lichaam met verschillende kunstvormen. 

 

Na jarenlang in Den Haag te hebben gewoond en gewerkt, kwam ik in Ter Apelkanaal terecht, het zuid-oosten van Groningen. Ondertussen bevalt de rust, ruimte en het buitenleven me zo goed, dat ik niet anders meer zou willen! 

Naast therapie sessies geven, schilder en teken ik zelf graag. Ook ben ik veel te vinden in de moestuin. Ik verbouw en verwerk, samen met mijn ouders, verschillende groentes en kruiden, fruitbomen en bessenstruiken. Ik vind het heerlijk om in de zomer op mijn blote voeten langs de moestuinbedden te lopen en te zien hoe alles groeit.

 

Ik droom ervan een plek te creëren waar ontmoeting, inspiratie, natuur, een pluktuin, zelfontwikkeling, verschillende kunstvormen, lichaamswerk, bewustwording, dans, vrouwen- en mannencirkels, verbinding en natuurlijk goede koffie, thee en taart samenkomen. Ik ben ook een groot liefhebber van ecstatic dance en neem met regelmaat deel aan vrouwencirkels. Een deel van deze droom kun je al kleinschaliger vinden binnen de huidige vorm van mijn praktijk.  

 

Benieuwd naar mijn CV en werkervaring? Bekijk dan hier mijn LinkedIn.


 
D a p h n e  H e l e n a 

lichaam, ziel en kunst verbonden

 

Op de hoogte blijven van mij, mijn praktijk en wat mij inspireert?
Volg me op Pinterest, LinkedInInstagram of Facebook